Wednesday, July 13, 2011

weyh korangg..... yo waddapp!!! haih gila lama aku tak berceloteh kat sini. sorry lah eh. bukan aku tak bukak blog aku ni. tapi setiap kali aku bukak je ada la anasir anasir yang tak berapa nak mantap

"JOYAH !!!! buku aku mana..??? "
"weyh Senah, camna nak buat Fizik ni..?"

=.= saboooo je lah hoii. dah tu bila fokus kat blog balik habis semua nak tulis tu hilang. terbaikkkk. aku tau. eheh.

so lets update. about me and matriks life. semua benda sudah menjadi mudah tapikan fizik aku ya allah.... dahsyat bhaii. sumpah dahsyat. kalau bagilah satu soalan, senang punya. konfem kertas tu depan mata, atas meja, pensel di tangan, buat circular motion pen tu, mata terbeliak, kening berkerut sampai nak bercantum dah mulut menjulur tanda tak puas hati. haa,, kau agak bila nak siap. sumpah tak akan siap meh. so as the conslusion :


 aku bodoh Fizik. terbukti ! -.-'

1 comment:

  1. Same la kita,tak pandai fizik,hehehe.

    ReplyDelete

,