Tuesday, July 26, 2011

Entah.

day by day aku semakin hilang confident la weyh. geli tak ayat aku? ha'ah.. geli gilerrrr.. aku pun geli baca.

kenyataan dowh. aku rasa semangat aku, passion aku, semualah semakin hilang. aku rasa aku dah jadi old me balik lah. machaaaa stop it ! aku hilang passion nak study because of just a damn physics. sebab aku rasa ketinggalan yang tu aku rasa nak tinggal yang lain gak. tak patut kan. i know. tapi tulah.

hari ni banyak benda jadi owh. loya darah. aku rasa nak muntah masuk library tadi sebab ada derma darah dalam library. wtf. tak ada tempat lain ke hoii. ingat semua orang tahan ke darah? satu hari aku tak ada mood nak buat apa pun.

then aku kena tangkap basah. ok yang ni lawak. malas nak cerita. kahkah. sumpah aku rasa nak tumbuk laki tu weyh ! aku jumpa kau lagi sekali berdarah hidung kau nanti. owh tidak manis tidak manis.

sekarang kan actually dah pukul tiga pagi. aku tak boleh tidur. caffeine punya pasal. kurang ajar punya caffeine ! =='

owh yeah esok petang ada bengkel matematik. aku tak dapat join kat LH. for your information budak yang dapat LH adalah budak budak yang dikira berpotensi laa. haish . menyampah aku. weyh aku cakap betul weyh. aku takkan kalah ngan korang! TAKKAN !

Saya nak jadi budak pandai dan bukan budak loser.  *tetiba semangat.

4 comments:

  1. sama lah gila. aku malas gila. physics haghamm aku tak faham ape lecturer ckp. kau kena tangkap basah? HAHA

    ReplyDelete
  2. chillo la beb...final okk..kte stdy sme2 aw

    ReplyDelete

,