Thursday, June 23, 2011

Nak kata geli ke psycho?

aku suka capap gambar. so what? kalau tak suka pi merengek sorang sorang sambil cakar dinding. 

ok hari ni aku ada story. moh le kita berghosip minah wow ! *sila tampa laptop anda.

before that. oh maknyahh hebakkkk berhabuk aih blog kau shaika oii. hebak mu. apa ke jadah kau buat ni haih -.-'

so macam ni. today as usual lah aku benci gila hari Khamis cause hari ni mostly aku cakap is full with Physics. everything about Physics. apa yang paling aku tak berapa suka is kelas tutorial Physics which is En. Rusman yang kalau korang budak KMPk faham je lewwww. ok rempit. sumpah aku blur nak mampus.

tapi cerita hari ni yang aku nak dok cerita sangat bukan about sir Rusman. ni about sorang budak yang aku jumpa kat lecture hall. budak ni duk depan aku je. betul betul depan aku. time tu tengah lecture Physics. aku kan tak berapa nak suka sangat ngan Physics ni. so macam biasalah mata melilau lah hoii ! kalau tak usha minah minah tudung pakai shawl aku usha lah mamat hotss setapp matriks ni. sumpah weyhhh budak laki matriks ni hot sial ! ok gatal -.-'

aku lari tajuk lagi. haih

so macam ni. tengah tengah lecture tu aku perasan la budak ni asyik main je phone dia. nak kata phone hebakk sangat tak adalah. biasa je. Sony E. apa ke hallah. budak ni asyik main jee then ngan kawan sebelah dia tergelak gelak kecil. aku tengah tak faham n try nak fahamkan apa ke menatang yang lecture tunjuk kat depan tu sumpah weyh terganggu gila. haish pompuan ni.. sabo je lah !

budak ni main phone macam tengah main ngan barbie doll tak pun macam tengah belek ipad. sumpah taksub gila. bersendeng kat bahu kawan dia laa... badan bergerak ke kiri kanan macam duk atas kapal then tergelak gelak. ha part tergelak ni aku nak highlight aku benci gila. macam gelak puntianak tapi lagi annoying. like hihihihihi... haih nak sepak boleh?

dah dengan diri aku yang tak berapa nak faham n mata yang sumpah dah macam stim gila aku pun malas nak continue follow lecture. aku tengok je budak yang tengah main depan aku ni. then baru aku perasan apa yang dia buat. korang nak tahu apa dia buat?

ok sila jangan kecewa cause tak adalah gempak sangat or blue pun budak ni..

TAPI actually kisah sebenarnya budak ni tengah tangkap gambar budak depan dia sambil tergelak gelak suka. aku tengok budak depan dia ni. budak ni cantiklah. kalau orang tengok rasa macam nak berkawan. kalau perempuan lah. kalau laki tengok macam nak buat bini. dah tu pandai bergayapulak. tak pakai tudung pulak. hot setap lagi ! tut tut

disebabkan darjah ketinggian kerusi aku n kerusi budak depan ni aku boleh katakan nampak seterang terangnya apa yang tertera di skrin phone dia. dia tangkap gamba budak tutengah balas message, tengah sembang, tengah tulis, tengah many more. boleh dikatakan apa yang budak tu buat dia tangkap gamba. semualah ! aku pelik.

aku buat don't know la. then dah habis lecture tu dia cakap ngan budak yang dia tangkap gamba tu. so baru aku tau dia mintak no. phone. dah tu dia act like soooo gedik which again dia buat macam dia buat time dia tangkap gamba tu. means pegang phone n gelak happily sambil sendeng kepala kat kawan dia.. macam orang yang suka gila dapat apa yang dia idamkan la..

ok maybe korang tak berapa nak faham apa yang aku cuba nak sampaikan. tapi perlakuan dia tu macam agak pelik. if u just wanna be friend why do u have to stalk someone, sneak around and shot her photos like paparazzi? i mean thats kinda scary ya know. just approach n say hye and pup you guys dah jadi kawan.

aku nak kata dia ni apa ekh? les agak keterlaluan. ok aku kata budak ni psycho.

tengah lecture pun boleh main. puas hati aku tendang kerusi dia banyak kali. WAHAHAHAHA XD

2 comments:

  1. focus la focus! camne nak berjaya kalau camni hah?!

    ReplyDelete
  2. wahahaha dah try dah. tak mamapu. haih

    ReplyDelete

,