Saturday, August 22, 2009

22nd August 2009 my first ramadhan change into nightmare.

ppagi buta ag aku dah on9.
erk!! cam agak borink r kan.yeah puasa..
yeay!! then raya.
oopppsss lupa exam.
hmm. tak habis2 kerk?
well aku ada sad story r babe.
my parent marah aku gila2!!
sampai dorang lari p kl.
well I didn't mean it.
well da story goes like this.
yesterday aku pinjam phone my mum untuk senang nak bangun pagi (alarmed clock).
then aku pon p gatal-gatal tukar sim mak aku tuh.
sok paginya aku lupa nak tuka balik.
oh yeah it's happen on friday.
my mum ader business in Taiping
and dyer sanggup tunggu aku sampai aku balik sekolah just nak minta balik sim dyer.
aku mana tahu kan.
dyer cari aku satu bandar..dengan penatnyer dyer
n I noe it's my fault cuz aku tak balik umah terus cuz aku p umah kawan aku without telling my mum.
then aku pon rasa tak sedap ati aku msg ayah aku yg balik lambat.
dye kol n terus babling n freaking yell at me.
which is I am kinda lots of shock bout that.
ayah aku pon cter ler what was actually happen
n without wasting anymore time aku msg my mum.
Me: bu sorry akak lper nak tuka balik sim. ibu kat ner?
Mum: setelah ibu penat cari duit untuk korang macam ni korang balas balik jasa ibu?
my mum emo,I noe thnx!!
tapikan bila aku pkir2 balik there must be something yang really important
cuz cam benda nih dah banyak kali happen dowh.
aku pon check ler msg beliau....
jeng jeng jeng
WOW!! banyak gler msg n miskol
n ALL OF THEM IS MY MUM CUSTOMER.
hmm.. {T.T}
dyer sangat marah kat aku sampai tak nak pandang muka aku langsung.
I am so sad..
my first ramadhan change into a nightmare that I never dream off .

1 comment:

  1. fuhh! gile ahh!ahaha
    aku pun pena kne.lgi terokk ;DD

    ReplyDelete

,